desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Testissä ihanat Nak -tuotteet

Testissä ihanat Nak -tuotteet

 

Hei! Tällä kertaa ruudun toisella puolella onkin vierailevana tähtenä Ellanoora tai hieman tuttavallisemmin pelkkä Ella. Olen 22-vuotias bloggaaja Lahdesta ja kirjoitan ellanoora’s story nimistä tyyli- ja lifestyleblogia. Nyt minulle tarjoutui mahtava tilaisuus päästä tekemään yhteistyötä hiustuotteet 24h -nettikaupan kanssa ja pääsenkin esittelemään teille erästä hiustuotesarjaa sekä te saatte mahdollisuuden osallistua blogini puolella arvontaan, josta voitte voittaa kaikille hiustyypeille sopivan tuotepalkinnon!

Monille vaaleahiuksisille hiusten keltaisuus on liiankin tuttu ongelma. Sitä ajattelee saavansa kauniin vaaleat ja luonnollisen värityksen hiuksilleen, mutta hyvinkin usein lopputulos voi olla kaukana siitä. Onneksi tähän keltaisuuteen on olemassa ratkaisu, nimittäin erilaiset keltaisuutta poistavat tuotteet, joita tuntuu olevan jos jonkin merkkistä. Yleensä sitä tyytyy ostamaan kaupasta ensimmäisen tuotteen joka vaikuttaa edes hitusen hyvältä, mutta hyvinkin nopeasti tuote unohtuu lähes käyttämättömänä kaapin perälle, koska tuote osoittautuukin pettymykseksi. Olin jo lähes luovuttanut uskoni keltaisuutta poistaviin tuotteisiin, mutta onnekseni tällä kertaa minä sainkin testattavaksi  Nak -sarjan huipputotteita, joiden pitäisi sekä poistaa keltaisuutta että samalla hoitaa hiuksia. Voin kertoa, että odotin paketin saapumista kuin lapsi joulupukkia jouluaattona, koska hiukseni todellakin kaipaavat hellimistä sekä unelmissani on kauniin vaaleat hiukset ilman sitä raivostuttavaaa keltaisuutta.

Pääsin testaamaan kuutta erilaista Nak:n Blonde -sarjaan kuuluvaa tuotetta. Olen kuullut kehuja Nak -sarjan tuotteista, mutta muuten en tiennyt tuotteista juurikaan tuon taivaallista, mutta tottakai toivoin parasta ja pelkäsin pahinta.Paketista paljastui kaksi shampoota (toinen matkakokoa), hoitoaine, sävytevaahto sekä kaksi hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Eniten näistä odotin perinteisten shampoon ja hoitoaineen lisäksi sävytevaahtoa.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tuotteet ovat todella hyvän tuoksuisia eikä niistä todellakaan tule mieleen kaupanhyllyltä napatut perustuotteet. Aineet tuoksuivat purkissa hyviltä ja hiusten kuivattua se sama ihana tuoksu on edelleenkin hiuksissa ja se pysyy niissä pitkään. Suurena plussana on myös lämpösuoja, joka löytyy näistä kaikista tuotteista. Kaikista parasta on kumminkin se, että näitä käyttäessä hiukset tuntuvat todella silkkisiltä, pehmeiltä ja terveiltäsekä hiukset saavat todella ihastuttavan kiillon. Eli näiden hiustuotteiden ansiosta olo on aina kuin kampaamokäynnin jälkeen ja sekös  onkin paras tunne ikinä! Tässä vielä jokaisesta testaamastani tuotteesta muutama sananen:

Nak Blonde Shampoo, Blonde plus shampoo (matkakoko) and Conditioner: Todella kivat perustuotteet, jotka vakinaistavat aivan varmasti paikkansa kylpyhuoneessani. Voisin vaikka vannoa, että hiukseni pysyvät paljon pidempään puhtaina kuin edellisillä tuotteillani ja tottakai se keltaisuus on historiaa tämän shampoon ja hoitoaineen ansiosta. Pientä miinusta tulee matkakoon epäkäytännöllisestä suuaukosta, koska tässä purkissa ei ole minkäänlaista suutinta.

Nak Blonde Plus 10v: Tämän sävytteen testaamista odotin kaikista eniten, koska tällaiset vaahtosävytteet ovat aina mieleeni. Vaahdon levittäminen hiuksiin oli mukavan helppoa ja nopeaa touhua. Tätäkään tuotetta en ole päässyt testaamaan kuin kerran, mutta innolla odotan taas seuraavaa käyttökertaa. Blonde Plus kumminkin vaalensi kokeilukerrallani hiuksia mukavasti, vaikka malttamattomana ihmisenä jaksoin pitää ainetta hiuksissani vain reilu kymmenisen minuuttia. Seuraavalla kerralla pidän sen puoli tuntia!

Nak Blonde Leave-in Fortifying Treatment: Hiuksiin jätettävä keltaisuutta poistava hoitosuihke oli hyvinkin tervetullut tuote, koska tätä on helppo käyttää aina suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Pienenä miinuksena tässä on se, että kylpyhuoneen seinät saattavat olla aina tämän tuotteen käytön jälkeen täynnä pientä sinistä pistettä, hups! 

Nak Blonde Repl.Ends Leave-in Moisturiser: Näistä ihan ehdoton lemppari! Tämän kun laittaa pyyhekuiviin hiuksiin, niin harja vain liukuu hiusten läpi. Eli ihan unelmatuote jokaiselle pitkätukkaiselle, joka inhoaa hiusten harjaamista suihkun jälkeen. Tämä tuote myös varmistaa sen aivan ihanan tuoksun hiuksissani!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Eli minä en ainakaan unohda yhtäkään näistä tuotteista, vaan ehdottomasti tutustun myös muihin Nak -sarjan tarjoamiin tuotteisiin. Niitä nimittäin löytyy monenmoista! Toivottavasti sinäkin innostuit tästä sarjasta yhtä paljon kuin minä. Muista mennä kurkkaamaan minun blogini, jotta saat arvonnan kautta mahdollisuuden tutustua itse Nak -sarjaan!

-Ellanoora 

 

Ellan ihanaan blogiin pääset suoraan TÄSTÄ!

Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 3.4 asti.

Posted in Kaikki julkaisut, Tuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.