desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Hiusvärit // Ammattimaiset vinkit kotivärjäykseen!

Ammattimaiset vinkit kotivärjäykseen!

väritupsu

 

Hiusvärit ovat monimutkaisia, eikä ammattitaitoinen kampaajakaan pysty aina sataprosenttisesti ennustamaan lopputulosta. Lopputulokseen vaikuttaa mm. pohjaväri, hiusten luonnollinen väri, hiusten laatu ja kunto.

Näillä vinkeillä ja hiustenvärjäyksen perussäännöillä saat varmasti yksinkertaiset värjäykset onnistumaan myös kotona!

 

Väri ei vaalene värillä

Jos haluat hiuksistasi vaaleammat ja sinulla on jo ennestään värjätty tukka, ainoa vaihtoehto on vaalentaa hiukset ensin. Hiusväreillä ei saa juurikaan vaalennettua värjättyä hiusta.

Manic+Panic+Flash+Lightning+KIT+30Vol.+Vaalennusainepakkaus-3644

 

Ei hurjia muutoksia

Liian usein kampaamossa saa korjailla kotivärjäysten lopputuloksia, joten vaativimmat värjäykset kannattaa jättää ammattilaiselle. Tälläisiä ovat esimerkiksi suuret muutokset vaaleasta tummaan tai toisinpäin, tai monet trendivärit. Säästät hermoja ja mahdollisesti rahaakin.

Four+Reasons+Take+Away+Color+kotiväri-128

 

Väriskaala

Kaikissa hiusväreissä pätee sama tummuusasteikko; mitä pienempi numero, sitä tummempi on väri. Yleensä 1 tai 2 on musta, 10 vaalein, ja 10 suuremmat numerot ovat superblondeja. Joten jos väripaketissa lukee vaikka “tummanvaalea”, mutta ensimmäinen numero väripaketin kyljessä on 6, saat todennäköisesti toivomaasi tummemmat hiukset.

Reflection+Kotiväri+Demi+Color+Kit+2x60ml+++60ml-3620

 

Tarvikkeet

Väripakkauksissa on yleensä kaikki välttämättömimmät varusteet mukana, mutta parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelen käyttämään kunnon välineitä.

Hanskat täytyy pitää kädessä aina kun käsittelet väriä, eli ainakin sekoitus-, levitys- ja pesuvaiheessa. Vaihda hanskat aina uusiin kun otat ne pois käsistä. Monesti hiusväripakkauksissa on ainoastaan yhdet hanskat mukana, mutta kotona kannattaa pitää aina paketillinen kaiken varuksi.

Kupin ja sudin avulla levität värin tarkasti sinne, mihin sen haluat. Jos haluat käyttää vain osan väripaketin väristä, sekoita osa kummastakin putelista kupissa, niin voit säilyttää lopun värin.

Raitahuppu – kampaajat laittavat raidat useimmiten folioilla, mutta kotona se saattaa olla hankalaa. Hupulla saa helposti nätit ja tasaiset raidat lyhyisiin tai puolipitkiin hiuksiin.

Frosting+Kit,+Raitahuppu+5kpl+++koukku-1788Vinyylikäsine,+puuteroitu,+50+kpl-252

Värjäyskulho,+vihreä-886

 

Termejä

Vaalennusaine ja värinpoisto ovat sama asia. Kumpikin poistaa pigmenttiä hiuksista, eli vaalentaa omaa sekä värjättyä väriä. Vaalennus on rankin värikäsittely hiuksen kunnolle.

Vaalennusvärillä saa sävytettyä valmiiksi vaaleita hiuksia tai vaalennettua värjäämätöntä hiusta.

Kestoväri ja kevytväri ovat kumpikin hapettellisia värejä, joilla saa pysyviä tuloksia. Kevytvärit ovat yleensä miedompia eivätkä peitä harmaita sataprosenttisesti. Suoravärit tarttuvat vain hiuksen pintaan ja näin ollen lähtevät pesussa suhteellisen äkkiä pois. Jos hius on huokoinen, suoraväri voi tarttua voimakkaammin.

Wella+Color+Fresh+Sävyte+75ml-718

 

Miten värjäät kotona onnistuneesti?

  1.  Valitse sopiva väri ja osta sitä tarpeeksi – yli olkapäiden ylettyvään tukkaan tarvitsee usein kaksi pakettia väriä ja pitkään ja paksuun jopa kolme.
  2. Levitä väri tyveen ensin, koska värjäämättömän hiuksen värjääntyminen kestää kauemmin.
  3. Levitä väri latvaan ja kampaile se tasaisesti joka puolelle.
  4. Anna värin vaikuttaa purkin ohjeissa lukeva aika. Vaalennusaineen vaikutusta täytyy seurata koko ajan ja mennä pesemään väri kun se on tarpeeksi vaalea, mutta muiden värien tulee antaa vaikuttaa tasan ohjeen verran.
  5. Pese hiukset hyvin shampoolla niin, että kaikki väri lähtee pois iholta ja hiuksista. Käytä hoitoainetta.
  6. Jos väritulos ei ole aivan toivotunlainen, sitä voi helposti fixailla esimerkiksi sävyttävillä shampoilla ja hoitoaineilla. Keltaisuutta saa pois hopeashampoilla, vihertävyyttä lämpimän sävyisillä sävyttävillä hoitoaineilla. Jos väri on liian tumma, sitä voi pestä pois syväpuhdistavalla shampoolla tai ruokasoodalla.

 

Wella+Color+Touch+Kotiväri+120ml-4152

 

 

-Pia

 

Posted in Hiusvärit, Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.