desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Apua kuiville hiuksille

Apua kuiville hiuksille

Ilmat ovat olleet kylmät ja kuivat nyt viikkoja. Sisätiloissa pauhaavat lämmittävät ilmastointilaitteet joten myös sisäilma on useimmissa paikoissa rutikuivaa. Ulkona on pakko käyttää pipoja, pantoja ja huiveja. Nämä kaikki yhdessä aiheuttavat sen, että suurin osa  kärsii hiusten kuivuudesta. Kuivat hiukset ovat hankalat käsitellä, ärsyttävät sähköistyessään ja ne näyttävät elottomilta sekä epäsiisteiltä.

Ellet ole onnekas ja pääse talveksi pakoon kylmää, ainoa keino saada kuivat hiukset elvytettyä on kosteuttaa ja hoitaa niitä hyvillä tuotteilla. Kaikkein tärkeintä on päivittäinen kosteutus hyvällä shampoolla ja hoitoaineella. Näiden lisäksi on hyvä käyttää kosteuttavaa, jätettävää hoitoainetta sekä viikkottain ravitsevaa tehohoitoa.

 

Sebastianin Hydre shampoo ja hoitoaine saavat hiukset tuntumaan todella kevyiltä ja näyttämään ihanan kiiltäviltä ja terveiltä. Superkosteuttava Treatment sopii hyvin kerran viikossa käytettäväksi naamioksi. Tuotteet sopivat täydellisesti hennoille, suomalaisille hiuksille.

 

        

 

Wellan uudistunut Invigo – sarjan Nutri-Enrich shampoo sekä hoitoaine  kosteuttavat ja ravitsevat kärsineitä hiuksia. Sarjassa on myös aivan nerokas sähköisyyttä poistava ja ravitseva Anti-static spray, jota voi suihkia pitkin päivää aina kun sähköiset hiukset häiritsevät. Sarjasta löytyy myös ihana hiusnaamio.

 

 

Tuoksuherkille ja herkkäihoisille sopii hajusteeton Cutrinin Vieno – sarjan hiusnaamio.

 

Nioxin Intense Deep Protect Density Mask on jo vuosia ollut yksi suosikkituotteistani. Se sopii erityisesti pitkille, hennoille hiuksille. Naamio korjaa hiuksia ja saa ne näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä ja paksummilta.

 

 

 

Bonacuren Moisture Kick hoitosuihke on ollut vakituotteeni jo vuosia, oikeastaan lapsesta asti. Se selvittää hiukset ja poistaa sähköisyyden tehokkaasti sekä tuoksuu ihanalta!

 

         

 

 

P.S Vieläkö jotain uupuu pukinkontista? Kosteuttavat tuotteet ovat varma valinta jos haluat ilahduttaa hiustuotelahjalla!

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.