desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Meikkejä // Artdeco

Artdeco

 

Laaja valikoima, edullinen hinta ja korkea laatu. Kuulostaa aivan mahdottomalta yhdistelmältä meikkisarjalle, mutta nyt sellainen on saatavilla jokaiselle! Ja minä pääsin kokeilemaan niitä!

Kyseessä on siis nettikaupassa myytävä Artdeco – meikkisarja. Valikoima oli hurjan houkutteleva ja oli vaikea päättää mitä haluaisin päästä testaamaan. Artdeco on vuonna 1985 perustettu saksalainen meikkiyritys, jonka perimmäinen ajatus on myydä korkealaatuisia meikkejä edulliseen hintaan. Tuote – ja värivalikoima on erittäin laaja ja meikkejä löytyy varmasti jokaisen yksilölliseen tarpeeseen. Monet tuotteet ovat uudelleentäytettäviä ja sarjassa on näppärä mosaiikkisysteemi johon voit valita yhteen rasiaan haluamiasi tuotteita ja sävyjä.

Minun arkimeikkini on hyvin simppeli, nopea ja lähes aina sama; pohjaksi mineraalimeikkipuuteria, kulmakarvat ojennukseen sekä lopuksi huulipunaa. Tarpeen mukaan vielä ripsiväriä. Juhliin tykkään panostaa meikkiin enemmän, etenkin silmiin. Tällöin käytän lisäksi eyelineria sekä luomivärejä. Sain testiin muutaman huipputuotteen Artdeco – sarjasta; kulmakarvageelin, mineraalimeikkipuuterin, huulipunan, huulten rajauskynän sekä luomivärikynän.

Gel Cream for brows – kulmakarvageeliä kokeiltuani heitin vanhan puuterimaisen kulmakarvavärini suoraan roskikseen. Geeliä oli paljon helpompi ja mukavampi käyttää. Vedenkestävä meikki pysyi paikallaan vaikka hieroin kulmiani. Kulmat näyttivät todella siisteiltä ja viimeistellyiltä mutta ei ollenkaan luonnottomilta tai liian meikatuilta. Mikä parasta, kulmat näyttivät vielä illallakin yhtä skarpeilta kuin juuri meikattuani. Voidemaisen kulmavärin levittäminen onnistuu parhainten kapealla, viistopäisellä sudilla. Artdecon sudissa on toisessa päässä kätevä harja.

Mineral Powder Foundation – mineraalimeikkipuuteri täytti kaikki kriteerini ja paljon enemmänkin. Peittävyys oli jopa parempi johon olen tottunut, kasvot pysyivät mattaisena koko päivän ja meikki ei kerääntynyt kasvojen uurteisiin. Iho tuntui luonnolliselta ja meikittömältä. Mineraalipuuteri korvaa hyvin meikkivoiteen, se on kevyempi, iho voi paremmin ja näyttää luonnollisemmalta. Tämänkin meikin kanssa oikea applikaattori on tärkeä. Parhaiten soveltuu Kabuki – suti, jolla meikin saa pyöriteltyä tiiviisti ihoon ja meikistä tulee peittävä ja kestävä.

Huultenrajauskynää en ole tottunut käyttämään ollenkaan. Tämä Mineral Lip Styler oli paljon kivempi kuin perinteinen kynä. Kynä oli mukavan pehmeä joten sillä oli helppo värittää koko huulet. Lisäksi tykkäsin paljon kynässä olevasta kumiosasta josta sai tarkan otteen.

Long-wear Lip Color – huulipuna pysyi kauniina tuntikausia, lounaaseen asti. Yleensä pidän mattasemmista huulimeikeistä, mutta tämä antoi himmeää, huulirasvamaista kiiltoa ja tuntuikin kivan kevyeltä ja kostealta huulilla.

Kynämäinen luomiväri Eyeshadow Stylo, oli erittäin positiivinen yllätys minulle. Tämä on superhelppo käyttää ja täydellinen päivämeikin muuttamiseen iltameikiksi minuuteissa. Väri on voidemainen mutta se ei suttaa lainkaan, ja meikki on helppo häivyttää sudilla. Tosi kiva esimerkiksi pehmeiden rajausten tekoon, Pigmentti on voimakas joten tällä saa aikaan näyttävänkin silmämeikin. Kynän toisessa päässä on näppärä teroitin. Kokeilemani väri oli Lavender Gray, joka on aivan ihanan sumuinen syksyväri.

 

Minä todellakin ihastuin näihin tuotteisiin ja varmasti tilaan itselleni lisääkin. Erityisesti tahtoisin vielä kokeilla kosteuttavaa huulipunaa Pure Moisture Lipstick, ripsiväriä sekä hankin varmasti myös toisen sävyisen luomivärikynän, ehkä huumaavan sinisen Caribbean Sea – sävyn.

 

Laadukkaita mutta edullisia meikkejä ei ole helppo löytää ja valitettavan usein kokeilut paljastuvat virheostoksiksi. Näitä voin ehdottomasti suositella!

 

-Pia

Posted in Meikkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.