desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Hiusvärit // Denim hair!

Denim hair!

denim

Harmaat Granny – hiukset ovat pikkuhiljaa lähtemässä pois katukuvasta, ja auringon mukana tulee hempeämpiä ja iloisempia sävyjä. Kevään uusi ihana väritrendi on Denim hair eli farkkutukka! Kaikki farkkujen värit, erityisesti keväinen vaaleansininen, ovat nyt IN!

Väri onnistuu helpointen aivan vaaleaan tukkaan – mitä valkoisempi pohja on, sitä puhtaampi tulee sävystä.
Hempeät siniset sävyt kuluvat usein pois suhteellisen nopeasti, joten niitä uskaltaa hyvin kokeilla vaikka olisikin ollut pitkään vaaleatukkainen.

Ennen suoravärien käyttöä kannattaa pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, kuten vaikka CX Correctorilla, niin värin saa parhaiten tarttumaan.  Syväpuhdistavalla shampoolla väriä saa myös helposti haalennettua, jos siitä tulee liian intensiivinen.

1454687002-denim-hair

VAALEA FARKKU

Pohjavärin täytyy olla todella vaalea ja puhdas. Sekoita laveerausvärin sekaan tippa kerrallaan sinistä suoraväriä, kunnes seos on pikkuisen toivomaasi väriä sinisempi. Esimerkiksi Manic Panicin Bad Boy Blue on Pastel-izeriin laveerattuna ihanan raikas ja hempeä!

DENIM-HAIR-4holding

Denim-hair-251ffb74a29956445b8ef2e5a3d3da4cfManic+Panic+High+Voltage+-suoraväri+118ml+Bad+Boy+Blue-3573Manic+Panic+High+Voltage+-suoraväri+118ml+Pastel-Izer-3612

SININEN

Jos väri saa olla näkyvästi sininen, voit levittää suoravärin sellaisenaan kosteisiin hiuksiin ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin. Voit myös mielesi mukaan laveerata värejä pastellisemmiksi hoitoaineella. Ihania farkunsinisiä ovat Cutrinin Fireworksin Lightning Blue sekä Manic Panicin Rockabilly Blue.

988a93041bf0fb737839e27da3c52c08e3f23b99a30351adac1b26bebb5dfcdf

Manic+Panic+High+Voltage+-suoraväri+118ml+Rockabilly+Blue-3597Cutrin+Reflection+Fireworks+75ml-2433

KIVIPESTY

Sekoita sinistä suoraväriä harmaan sävyn antavaan hoitoaineeseen, kuten Color Mask Graphiteen tai Color Gloss hopeanharmaaseen.

Stonewash-645x807lataus

VIOLETTIIN VIVAHTAVA

Sekoita laveerausväriin tai käytä sellaisenaan kevyesti violettiin taittavaa sinistä väriä. Manic Panicin Lie Locks on täydellinen sellaisenaan tai pastellina!

Denim-hairBNI-denim-hair-colorManic+Panic+High+Voltage+-suoraväri+118ml+Lie+Locks-3585

 

Verkkokaupasta löytyy Manic Panicin, Crestolin, Color Maskin ja Cutrinin suoravärejä!

-Pia

Posted in Hiusvärit, Kaikki julkaisut and tagged as ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.