desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Hiukset ja pakkanen

Hiukset ja pakkanen

snowflake_grass_surface_frost_form_43340_3840x2160

Kun kelit kylmenevät, hiukset ja iho kuivuvat nopeasti pakkasen takia. Hiuksista tulee sähköiset ja elottomat ja hiuspohja kutisee.

Hiusten sähköisyys johtuu ilman kuivuudesta: kun ottaa vaikka pipon pois päästä, hiuksiin syntyy staat­tista hankaussähköä, joka ei kuivuuden takia pääse purkautumaan normaalisti, vaan kertyy hiusten pintaan. Hiukset hylkivät toisiaan, ja tukka leijailee. Talvipakkasilla ehdottomasti parhaat hiustuotteet ovatkin syväkosteuttavia, eli ne tuovat hiuksiin niistä puuttuvaa vettä.

Esimerkiksi Paul Mitchellin Instant Moisture Daily shampoo ja treatment – hoitoaine sekä Awapuhi Moisture Mist – suihke sopivat kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön. Shampoo ja hoitoaine antavat hiuksille kosteutta ja kiiltoa, ja hoitosuihkeella saa tehokkaasti sähköisyyden pois ja takut selviksi. Paul Mitchellin hoitosuihke on todella monikäyttöinen – voit käyttää sitä kosteiden hiusten lisäksi myös kuiviin, pipon sekoittamiin hiuksiin taltuttaaksesi ne, ja se toimii mainiosti jopa kuivan ihon hoitoon koko vartalolle!

Paul+Mitchell+Instant+Moisture+Daily+Treatment+200ml-2869 Paul+Mitchell+Instant+Moisture+Daily+Shampoo+300ml-2868 Paul+Mitchell+Awapuhi+Moisture+Mist+250ml-2867

Jos kärsit kuivasta, kutiavasta tai hilseilevästä ihosta, kannattaa panostaa sen hoitoon niin hiuksetkin voivat paremmin.
Tälläiseen tapaukseen käyvät todella hyvin suomalaisen Simin System4 – sarjan shampoo 2 sekä Oil Cure. Shampoo 2 on hiuspohjaa ja hiuksia kosteuttava ja tasapainottava shampoo päivittäiseen käyttöön. Oil Cure toimii sekä pikahoitoaineena että naamiona. Se kevyesti kuorii ihoa samalla kun kosteuttaa ja ravitsee. Tätäkin voit käyttää koko kropalle saadaksesi pehmeän ja kosteutetun ihon. Voit tehostaa vaikutusta levittämällä tuotteen hiuksiisi ennen saunaan menoa.

System4+Shampoo+2+215ml-348 System4+Oil+Cure+215ml-354

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut, Kuivat hiukset, Tuotteet and tagged as

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.