desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Huolehdi hiuksistasi läpi kesän!

Huolehdi hiuksistasi läpi kesän!

Kesä on monelle vuodenajoista se mieluisin. Ulkona tulee vietettyä paljon aikaa, elämä on helppoa ja huoletonta. Iho muistetaan suojata auringolta, mutta entä hiukset?

Auringon uv-säteet, valo ja lämpö, sekä järvi- ja merivedessä uiminen tuovat hiuksille kesäaikaan kovaa rasitusta ja lisäksi hiuksia tulee pestyä useammin. Hiusväri haalistuu tai muuttuu, latvat haaroittuvat ja kiharat tuntuvat pörrööntyvän. Hiuspohja on altis palamiselle, mikäli sitä ei suojata auringon uv-säteiltä. Hiuksista ja hiuspohjasta onkin syytä huolehtia erityisellä rakkaudella, jotta ne pysyvät kauniina läpi kesän.

Monelle myös vaivattomuus ja helppous on tärkeää erityisesti kesällä ja erilaiset hoito- ja muotoilusuihkeet ovatkin näppäriä tuotteita hiusten hoitoon ja kampauksen virkistämiseen. Shampoo kannattaa vaihtaa miedompaan ja osan pesukerroista voi helposti korvata kuivashampoolla.

  • Kosteuta hiukset ja hiuspohja

Vaihda shampoo miedompaan ja kosteuttavaan, kuten esimerkiksi pohjoisen hiuksille tarkoitettuun Cutrin Ainoa Hydration Recovery Shampooseen joka on kehitetty kuiville, pörröisille ja kurittomille hiuksille antamaan niille kosteutta ja pehmeyttä samalla kun se puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Silottaa hiuksen pinnan antaen niille silkkisen tunteen. Aktiiviaineena on kätetty pohjoisen luonnon lakansiemenuutetta sekä tyrniöljyä. Hiuspohjan kosteutukseen sopii Cutrin Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment joka rauhoittaa hiuspohjaa ja palauttaa sen kosteustasapainon.

  • Suojaa UV-säteiltä

UV-säteiltä hiuksia suojaa helpoiten tuote, jonka voi huolettomasti suihkauttaa hiuksiin ja pakata rantakassiin myöhempää lisäystä varten. Sopivia tuotteita ovat mm. Goldwell Dualsenses Sun Reflects UV Protect Spray, Schwarzkopf BC Sun Protect Prep & Protection Spritz

  • Vaali hiusväriä

Ei-toivottujen sävyjen neutralointiin ja värin freesaukseen sopivat sävyttävät tuotteet löydät Cutrin Aurora CC -sarjasta. Nämä tuotteet antavat myös uv-suojan hiuksille!

  • Muotoile kesälook

Villin ja vallattoman kesälookin luot helposti esimerkiksi kuivashampoolla, suola– tai sokerisuihkeella. Tuoksuttomat, uv-suojan sisältävät muotoilutuotteet löytyvät mm. kotimaiselta Similtä, DS-tuotesarjasta. Letitä osa hiuksista tai pyöräytä hiukset huolettomalle nutturalle ja viimeistele luonnonkukilla niin kesälook on valmis!

Kuvat: Pixabay & Pexels

Posted in Kaikki julkaisut and tagged as , , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.