Hyvää Joulua!

Posted on

 

Vihdoinkin se hetki vuodesta jota olen jo hyvin pitkään odottanut on saapunut – JOULU! Suurimmat kiireet ja stressit alkavat olla jo ohi ja on taas hetki aikaa vaan rentoutua, nauttia ja hemmotella itseään.

Ihanilla hiusnaamioilla saa luksusta arkeen. Varsinkin talven kuivattamille hiuksille hoitavat maskit tulevat myös tarpeeseen.

Rauhallisiin hemmotteluiltoihin suosittelen näitä maskeja:

Superylellinen elvyttävä Kerastasen Chronologiste – hiusnaamio hemmottelee hiuksiasi ja hiuspohjaasi. Hiukset tuntuvat pehmeiltä, sileiltä ja vahvoilta. Tuoksukin on huumaavan ihana. Sopii kaikille hiustyypeille.

Wellan Oil Reflections – maski käy erityisen hyvin hennoille, elottomille hiuksille. Hoitoaine antaa kiiltoa ja kosteuttaa, mutta ei lätistä hiuksia. Tässäkin ihana tuoksu!

Tämänkin oikeastaan valitsin hurmaavan tuoksun vuoksi, onhan sillä suuri merkitys itsensä hemmottelussa. Kerasilkin Control – naamio kesyttää pahimmankin hiuspehkon. Silottaa ja kiillottaa karkeat hiukset.

 

 

 

Laitetaan joulun kunniaksi myös pieni arvonta pystyyn.
Kerro minulle, miten sinä rentoudut ja hemmottelet itseäsi!
Vastanneiden kesken arvon uuden vuoden jälkeen ihanan yllätyslahjan!

 

Ihanaa Joulua kaikille,

Pia

2 thoughts on “Hyvää Joulua!

  RainbowDash said:
  24.12.2016 at 23:26

  Hemmotteluhetkeen kuuluu kasvonaamio, hiusnaamio sekä kynsien lakkaus. (:

  Minna said:
  26.12.2016 at 19:38

  Rentoudun käymällä lenkillä raittiissa ulkoilmassa, sen jälkeen venyttelemällä, saunomalla ja kylvyssä kaikessa rauhassa, kuorin ihon, teen naamion sekä kasvoille että hiuksiin ja suihkun jälkeen rasvaan ihon hyvin, sitten jotain terveellistä ruokaa ja musiikin kuuntelua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *