desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Ihanat tuoksut

Ihanat tuoksut

 

Erilaiset tuoksut ovat aivan ihania, enkä osaisi lähteä kotoonta mihinkään ilman hajuvettä. Kuitenkin kemikaalimäärä mitä päivittäin vartaloomme käytämme on aivan valtava. Nopeasti laskettuna aamusin tulee käytettyä reilusti yli 10 erilaista kosmeettista tuotetta. Jos kaikki käytetyt tuotteet sisältävät hajusteita, muodostavat ne yhdessä aikamoisen sekamelskan. Lisäksi hajusteet ovat kovin yleisesti allergisoivia sekä niille muodostuu helposti yliherkkyys. Tuoksut voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia ihoreaktioista ja hengenahdistuksista päänsärkyyn ja nuhaan. Kuka ei olisi joskus ruuhkabussissa kavahtanut voimakkaasti tuoksuvaa henkilöä?

Nykyään on onneksi suuri valikoima erilaisia kampaamolaatuisia, hajusteettomia hiustuotteita. Niistä löytyy oikeat tuotteet joka tarpeisiin ja ne ovat vähintäänkin yhtä hyviä kuin ne, joihin on lisätty hajusteita. Vaikka siis luopuisi hajustettujen tuotteiden käytöstä, ei tarvitse tinkiä tuotteiden laadusta tai metsästää sopivia.

 

Hyviä syitä vähentää hajusteiden käyttöä

  1. Ehkäistä itsensä herkistyminen hajusteille
  2. Ympärillä olevien hajuherkkien ihmisten huomioiminen
  3. Omien lempituoksujen korostaminen
  4. Ihanat hajusteettomat tuotteet

 

Suomalainen Sim on täysin uudistanut DS-sarjansa. Uudistunut sarja on ulkonäöltään erittäin tyylikäs sekä kaunis ja sisältä tuotteet ovat huippuluokkaa. Mistään muusta kuin tuoksuista ei joudu tinkimään. Sarjasta löytyy tuotteita joka hiustyypille ja kaikkien tarpeeseen. Tykästyin erityisesti DS Blond – hopeashampooseen, jonka äärimmäisen runsas pigmentti taittaa tehokkaasti hiuksista lämpimät vivahteet pois. Shampoo ei jättänyt hiuksia takkuisiksi, vaan ihanan pehmeiksi. Tästä tuli juuri lemppari hopeashampooni. Pakkaskeleillä aivan ehdoton tuote kaikille on hyvä jätettävä hoitoaine, joka estää hiusten takkuuntumista ja sähköistymistä pipon alla. DS Hoitosuihke on erinomainen, ja se toimii hyvin myös kuiviin hiuksiin suihkutettuna. Sarjan tuotteet ovat myös vegaanisia.

 

Muita nettikaupasta löytyviä hajusteettomia tuotesarjoja ovat:

Cutrinin Sensitive, josta löytyy muotoilu- ja hoitotuotteita. Multispray on todella suosittu kampausneste.

KC No Nothing, jonka pullot ovat supersöpöjä ja tuotteet hyviä. Erityisesti pidän kuivashampoosta.

KC Four Reasons hiusvärit. Kevytvärit eivät rasita hiuksia turhan paljoa.

System 4 – sarjasta löytyy tuotteet tavallisiin hiuspohjan ongelmiin sekä herkälle iholle.

Osa ArtDeco – meikeistä on myös tuoksuttomia.

Biosystem on myös erikoissarja hiuspohjan hyvinvointiin.

 

Haluan antaa erityismaininnan vielä Keunen Satin Oil shampoolle ja hoitoaineelle. Tuotteissa on käytetty hajusteita, mutta tuoksut ovat todella mietoja ja miellyttäviä. Pehmeiksi ja sileiksi jättävät tuotteet tuntuvat ihanan luksukselta, eivätkä lätistä liukkaita hiuksiani. Parasta on, että ne poistavat kaiken sähköisyyden!

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.