desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Ihanimmat joululahjavinkit

Ihanimmat joululahjavinkit

 

Minä niin rakastan shoppailla joululahjoja, mutta joskus tuntuu että ihmisiltä löytyy jo kaikkea mahdollista ja on vaikea keksiä mitään järkevää. Haluan aina löytää kaikille hyvän lahjan.

Mutta millainen on hyvä joululahja? Hyvä joululahja ilahduttaa saajaansa. Se on jotain mitä hän tarvitsee, mutta ei kuitenkaan keksisi itse hankkia. Hyvä joululahja on käyttökelpoinen eikä jää pyörimään nurkkiin. Hyvä lahja sopii saajalleen ja vaikuttaa harkituilta.

Hius- ja kauneustuotteet ovat aina hyvä lahja. Tähän postaukseen kaivelin puolestanne tämän joulun viisi parasta lahjavinkkiä hiustuotteet24h – nettikaupasta!

 

Lasentan kynsiuuni ja geelilakat

Varsinkin tälläisille minun kaltaisille kynsilakkafriikeille aivan täydellinen lahja. Lakat kovetetaan uunin UV-valon avulla ja ne kestävät kynsissä kauniina jopa viikon. Värejä löytyy joka makuun niin yhden, kahden kuin kolmenkin sävyn pakkauksissa. Muista ostaa uuni erikseen!

 

Artdeco Iridescent Light Powder Fairy Galaxy – hohdepuuteri

Tämä peilirasia ja myös itse puuteri ovat vaan niin huumaavan kauniita että en pysty vastustamaan! Ja mikä nimi! Aivan ihana lahja kaikille meikkaaville naisille.

 

Bed Head man on – lahjapakkaus

Pakkauksesta löytyy joka miehen tukkaan sopiva shampoo, hoitoaine sekä suosikkini, Matte Separation – hiusvaha.

 

SP Luxe Oil – lahjapakkaus

Minun ikisuosikkini vuodesta toiseen. Pakkauksesta löytyy tällä kertaa shampoo, hoitoaine, hiusöljy sekä ihastuttava O.P.I:n kultainen kynsilakka. Käy ihan kaikille pientä luksusta arvostaville!

 

Wella Fusion – lahjapakkaus

Shampoo, hoitoaine sekä pikkuinen maski jotka sopivat erityisesti vaalennetuille, käsitellyille tai vaurioituneille hiuksille

 

 

Ihanaa joulunodotusta!

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.