desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Joululahjavinkkejä

Joululahjavinkkejä

 

Kuten olen jo aiemminkin useasti sanonut, hiustuotteet ovat käytännöllinen ja toivottu lahja joka on helppo hankkia kenelle vain. Sinun tarvitsee vain tietää lahjan saajan hiusten pituus tai hänen tyylinsä niin valinta menee varmasti nappiin. Hiustuotteet24h – nettikaupassa on paljon ihania, erilaisia lahjapakkauksia joista valita. Pakettejen tuotteet sopivat hyvin yhdessä käytettäväksi ja usein täydentävät toisiaan. Siksi valmis paketti on paljon helpompi ja varmempi valinta kuin erilliset tuotteet. Paketit ovat myös pääsääntöisesti paljon irtotuotteita edullisempia ja kauniisti pakattuja.

 

Olen tähän postaukseen kasannut muutaman ihanan nettikaupasta löytyvän lahjapakkauksen joista voit poimia vinkkejä pukinkonttiin.

 

Vaaleahiuksisille

Kaikki vaaleat värit, luonnolliset sekä värjätyt, tuppaavat kellastumaan ajan myötä. Fudgen lahjapakkauksessa on keltaisuutta taittava hopeashampoo sekä sävyttävä lämpösuihke.

 

Luonnollisuutta arvostavalle

Keunen kosteuttavan So Pure – lahjapakkauksen shampoo sekä hoitoaine sopivat kaikille hiustyypeille ja ovat erityisen hyviä tähän kylmään ja kuivaan vuodenaikaan.

 

Pitkähiuksisille

NAKin ihana structure complex – lahjapaketti sisältää shampoon, hoitoaineen sekä tehohoidon jotka korjaavat ja kosteuttavat käsiteltyjä ja rasittuneita hiuksia. Pullot ovat kauniita ja tuoksut aivan mielettömiä, tämä paketti on minunkin toivelistallani.

 

 

Älä myöskään unohda lahjakortteja!

Ihanaa joulunodotusta!

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.