desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Kesä ja juhlat

Kesä ja juhlat

 

Minä niin rakastan kesää ja kesän juhlia. On todella mukava aina välillä laittautua oikein kunnolla ja panostaa hiuksiin ja meikkiin.

Pari vuotta kampausmuoti on pysynyt aika samanlaisena, mutta tänä kesänä kampaukset ovat paljon rennomman ja kevyemmän oloisia. Kiharanutturat ovat vaihtuneet lainekampauksiin ja letit löysiin, punosmaisiin kampauksiin. Viimeisteltyjä ja sileitä kampauksia ei juuri näy.

Kuten aina sanonkin, kampausten tekeminen on paljon mukavampaa ja helpompaa jos panostaa hyviin hiustuotteisiin. Vääränlaiset tuotteet, kuten ei-sopiva hiuslakka tai kuivashampoo voivat pilata koko kampauksen. Jo kolmellakin hyvällä muotoilutuotteella pärjää pitkälle; kampausneste, kevyt työstölakka sekä viimeistelyyn vahva kiinne ovat monikäyttöiset ja lähes välttämättömät joka kampauksessa.

Kaksi hiuslakkaa siksi, koska joka vaiheen jälkeen kampauksessa on hyvä hieman kiinnittää hiuksia. Jos tähän käyttäisi vahvaa lakkaa, hiukset voivat tulla tahmaisiksi ja tarttua käsiin ja välineisiin. Niitä ei myöskään saa niin helposti enää muotoiltua. Viimeistelyssä taas vahva lakka kiinnittää koko kampauksen kestäväksi ja antaa monesti myös kiiltoa ja suojaa.

Kesän juhlien, ja morsianten, varmasti suosituin kampaus on lettiä sekä kevyttä kiharaa yhdistelevä ja jotain auki- ja kiinniolevan välillä. Se on superkaunis ja myös helposti toteutettavissa pitkiin hiuksiin itse. Myös puolipitkät hiukset käyvät, jos ottaa avuksi hieman lisäkkeitä.

 

Näin toteutat sen omiin hiuksiisi:

  • Paras pohja joka kampaukselle on puhdas, kuohkeaksi föönattu tukka. Suosittelen kuivausta ennen jotain kevyttä muotoilutuotetta. Tähän huippuhyvä tuote on uusin ihastukseni, Amikan Bombshell – suihke.
  • Kiharra koko tukka isolla piipparilla tai suoristusraudalla. Jos hiuksesi ovat kovin ohuet tai sileät, voit krepata niitä hieman tyvestä. Suihkauta hento kerros kevyttä hiuslakkaa joka kiharaan.
  • Ota niskasta kolmion muotoinen osio, kärki alaspäin. Tee tähän osioon letti ja kiinnitä latvasta pienellä ponnarilla. Lisäpituutta ja tuuheutta kaipaavat voivat laittaa letin sekaan ja sen yläpuolelle takaraivolle lisäkkeitä. Jos hiuksesi on liukkaat, laita letitettävään osioon hieman hiuspuuteria.
  • Löysytä leittiä latvasta ylöspäin ottamalla kiinni letin sivusta ja vetämällä sitä varovaisesti.
  • Kieputa ja kiinnitä kiharoita löyhästi lettiin. Viimeistele voimakkaan pidon antavalla hiuskiinteellä.

Kampaus saa olla rento ja hapsuttavat vauvahiukset hiusrajoilla ovat vaan plussaa. Koristele kesän muotiin sopivasti ruseteilla tai kukilla. Kiharoiden kiinnittämiseen lettiin sopii hyvin hengettömät koristepinnit. Niiden sakarat voi taivuttaa, jolloin ne pysyvät vieläkin paremmin kiinni.

 

Lisäksi koska tämä alkukesän sää on mitä on, erittäin hyvä lisävinkki kaikkiin kampauksiin on kosteussuoja. Se on vihoviimeisenä kampaukseen laitettava suihke, joka antaa suojaa sään vaikutukselta ja estää hiusten pörröistymistä, suoristumista ja lässähtämistä. Esimerkiksi tämä KMS:n suihke on todella tehokas.

 

Oikein ihanaa Juhannusta!

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.