desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Kestävät kiharat

Kestävät kiharat

 

8d90389497d7b198028172cc8077b637rihanna_short_curly_hair  Top-10-Celebrities-with-Curly-Hair-Style

 

Törmään erittäin usein tähänkin kysymykseen työssäni: miten saan kiharat kestämään hiuksissani kauniina pitkään?

Suomalainen hiuslaatu on monesti sileä, hento ja liukas, ja kiharat onkin hankala saada pysymään. Haastavaa on varsinkin jos haluaa niiden näyttävän vielä luonnollisiltakin, eikä paikoilleen tärkätyiltä. Oikeiden tuotteiden ja tekniikan avulla saa superliukkaassakin tukassa varmasti pysymään kiharat.

 

POHJUSTUS

Kihartaminen kannattaa aina aloittaa puhtaalla tukalla. Suihkuta hiuksiin kauttaaltaan sopivaa tuotetta ja anna hetki kuivahtaa ennen kihrartamista.

Suoristusraudan alle parhaita tuotteita ovat kitkaa vähentävät tuotteet, jolloin rauta liukuu paremmin hiuksessa eikä jätä ylimääräisiä jälkiä. Redkenin One United on ihanan tuoksuinen monitoimisuihke, joka antaa pitoa, hoitoa ja suojaa.

Kartiokiharrinta tai perinteistä piipparia käytettäessä tuotteessa saa olla napakampi pito. Parhaita ovat KC:n Cristal Styling Mist sekä Sebastianin Shine Define. Näillä saat todellakin kestävän kampauksen.

Automaattikihartimen alle kannattaa käyttää vain todella kevyttä tuotetta, jottei hiukset jumitu laitteeseen. Paul Mitchellin Hot of the Press on hienojakoinen suihke.

 

Redken+One+United+150ml-3876 Paul+Mitchell+Hot+Off+The+Press+200ml-2950 Four+Reasons+Cristal+Styling+Mist+250ml-1991 Sebastian+Shine+Define+200ml-2830

 

KIHARRUS

Etene aina niskasta ylöspäin; ota aina muutaman sentin levyinen osio kerrallaan ja kiinnitä muut hiukset pois tieltä.

Kiharra pieni suortuva kerrallaan, jonka jälkeen suihkauta hiuslakkaa osioon ja kiinnitä se pinnillä tai klipsillä rullalle jäähtymään. Tässä vaiheessa lakan kannattaa olla todella kevyttä, kuten EIMIn Stay Essential.

 

Wella+EIMI+Stay+Essential+300ml-3562

JÄÄHDYTYS

Kun koko tukka on kiharrettu, älä koske hiuksiin ennen kuin viimeisimmätkin kiharretut osiot ovat täysin jäähtyneitä, sillä lämpimänä hius muuttaa muotoaan ja voi helpommin suoristua.

Avaa jäähtyneet osiot alhaalta ylöspäin yksi kerrallaan.

 

1

 

VIIMEISTELY

Älä harjaa, vaan käytä ainoastaan sormia tai harvaa kampaa, joilla voit aukikammata kiharat. Jos haluat kiharoiden kestävän kauan, kannattaa ne jättää mielummin vielä vähän liian kiharaksi. Päivän mittaan kihara kuitenkin aina vähän loivenee,

Suihkuta vahvaa, mutta painotonta lakkaa koko pituuksiin ja pää alaspäin myös kiharoiden alle. Parhaita viimeistelylakkoja ovat Paul Mitchellin Stay Strong sekä Sebastianin Re-Shaper.

 

Sebastian+Re-Shaper+Strong+Hold+Hairspray+400ml-2829 staystron

 

 

-Pia

 

Posted in Kaikki julkaisut, Kampaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.