desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Maria Nila

Maria Nila

Pääsin taas tutustumaan uuteen, minulle ennestään täysin tuntemattomaan hiustuotesarjaan. On aina kiva kokeilla uusia tuotteita ilman mitään ennakko-odotuksia, niin pääsee yllättymään, yleensä positiivisesti. Tällä kertaa kyseessä oli uusi Maria Nila – hiustenhoitosarja.

Maria Nila on ruotsalainen hiustuotesarja, jonka kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia ja niillä on cruelty free – sertifikaatti. Maria Nilan tuotteilla on myös PETAn, Leaping Bunnyn sekä The Vegan Societyn sertifikaatit vegaanisuudesta ja eläinystävällisyydestä. Sarjasta löytyy kattavasti erilaisia tuotteita hiusten hoitoon ja muotoiluun kaikille hiustyypeille. Purkit ovat suloisia ja tuotteet keskihintaisia. Minä pääsin kokeilemaan kuutta tuotetta: Invisidry – kuivashampoota, Pure Volume – shampoota, Sheer Silver – hopeashampoota sekä –hoitoainetta, True Soft – arganöljyä sekä Quick Dry – lämpösuojasuihketta.

Ensin testasin Sheer Silver – tuotteita. En ole koskaan käyttänyt hopeashampoota, joka jättäisi hiukset yhtä pehmeiksi kun tämä. Hoitoainetta ei olisi tarvinnut melkein ollenkaan, mutta sen kanssa lopputuloksena oli uskomattoman pehmeät ja sileät hiukset. Sheer Silver – tuotteet ovat todella kosteuttavia. Niissä on riittävästi pigmenttiä taittamaan hiuksista keltaisuutta, mutta ne sopivat erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön koska eivät ole liian voimakkaita.

Seuraavaksi käyttöön pääsi kuivashampoo. Olen kokeillut kymmeniä kuivashampoita ja osa on ollut todella hyviä ja osassa on ollut erinäisiä ongelmia. Tämä kuivashampoo ei näy tai tunnu hiuksissa miltään. Tuoksu on hyvä ja mieto, mutta hienojakoinen suihke ei “mene henkeen” niin kuin moni muu. Todella hyvä kuivashampoo hiusten raikastukseen ja tuuheutukseen, mutta tällä ei pelastaisi enää katastrofaalisen likaista tukkaa. Sopii erityisen hyvin tummille hiuksille.

Jos yllätyin hopeashampoon antamaan pehmeyteen, tuuheuttava shampoo löi minut aivan ällikältä. Tämä on oikeasti varmaan paras shampoo mitä olen ikinä kokeillut. Purkki, tuoksu, tuuheus, pehmeys, kosteus…
Ihan täydellistä. 6/5 suosittelen aivan kaikille hiuksille.

Arganöljyn suhteen olin skeptisin. Monet öljyt tekevät hiuksista luonnottoman kiiltävät ja latistavat ne. Tämä öljy toimii hyvin kosteisiin sekä kuiviin hiuksiin laitettuna. Se silottaa sekä pehmentää hiuksia ja tuoksuu ihanalle. Sopii etenkin pidemmille hiuksille.

Quick Dry – suihke on ihanan monikäyttöinen. Se lyhentää hiusten kuivumisaikaa, antaa kevyttä tukea sekä suojaa lämpökäsittelyiltä, UV-säteiltä sekä ilman vapailta radikaaleilta. Täydellinen reissutuote, sillä tämän lisäksi ei juuri muuta tarvitse.

Lisäpisteitä sarjalle myös reilun kokoisista purkeista: shampoopullot ovat 350ml ja hoitoaineet 300ml ja niissä on kätevät napsukorkit joita on helppo käyttää suihkussa. Sarjassa on kokeilemieni tuotteiden lisäksi myös paljon muita kiinnostavia tuotteita. Haluaisin päästä vielä testaamaan True Soft – tuotteita sekä muita sävyttäviä shampoita ja hoitoaineita.

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.