desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Minun lempparit

Minun lempparit

 

Viimeinkin on huhtikuu ja voi jo alkaa haaveilemaan kesästä! Ihana kevätaurinko inspiroi kaikkeen uuteen ja kivaan, mutta palataan mielummin vähän vanhaan hyvään, nimittäin parhaisiin hiustuotteisiin kautta aikain.

Tässä vuosien aikana on tullut kokeiltua jos jonkinlaisia hiustuotteita. Viimeisen viiden vuoden aikana on myös tullut aivan hurjan paljon uudenlaisia tuotteita markkinoille sen mukaan mitä on muodissa.

Ajattelin pitkästä aikaa kertailla ja miettiä vähän minun omia lempituotteitani ja hyviä käyttövinkkejä niille. On todella hauska huomata miten omat tuotemieltymykset muuttuvat ajan kuluessa. Siihen toki vaikuttaa myös oma hiustyyli, sillä erilaiset hiukset kaipaavat hieman erilaisia tuotteita.

Tällä hetkellä minun hiukseni ovat olkapäille pitkät, värjäämättömät ja hyväkuntoiset. Sileä tukka sähköistyy ärsyttävän helposti ja lätistyy päivän aikana. Tykkään tuotteista, jotka tekevät hiuksistani pehmeät ja kuohkeat.

 

Näitä ilman en pärjäisi

  • DS suihkutettava hoitoaine on varsinkin talvella ihan pakollinen. Käytän sitä aina suihkun jälkeen sekä myös kesyttämään kuivat hiukset. Tykkään suihkaista hoitoainetta harjaan ennen hiusten harjaamista, jolloin ne eivät sähköisty hankauksesta.

  • Paras kokeilemani kuivashampoo ikinä on Moroccanoilin. Tuotteesta löytyy omat versiot sekä vaaleille että tummille hiuksille. Shampoo tuntuu todella luonnolliselta, jonka takia sitä voi hyvin suihkauttaa puhtaisiinkin hiuksiin antamaan tuuheutta ja tukea.

  • Lukuisista kokeiluista huolimatta lempihiusöljyni on edelleenkin LuxeOil. Sen tuoksu on aivan huumaavan ihana, ja tuote ei rasvoita mitään hiuksia. Käytän hiusöljyä nykyään varsinkin lettikiharoiden silottamiseen harjauksen jälkeen.

  • Amikan Bombshell Blowout spray – tuuheuttava rakennesuihke on niin hyvää kaikkeen tarkoitukseen. Käytän sitä föönauksen alla antamaan ihanaa tuuheutta sekä kosteisiin hiuksiin ennen letitystä. Rakastan kaikkien Amika – tuotteiden pirteitä pakkauksia.

  • Sebastianin Potion 9 on myöskin aivan mieletön. Se on kunnon monitoimiaine, joka korvaa hoitoaineen sekä muotoilutuotteet. Se antaa tuuheutta sekä kosteuttaa hiuksia jättäen ne ihanan pehmeiksi ja kiiltäviksi. Tuote antaa myös lämpösuojan. Ihan ehdoton matkalle!

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut, Tuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.