desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Nioxin

Nioxin

nioxin logo

Valitettavasti ei ole olemassa mitään taikaa, jolla saisi silmänräpäyksessä pitkät, paksut ja tuuheat hiukset. Onneksi on kuitenkin kehitelty tuotteita, joilla tämä unelma on paljon helpompi toteuttaa. Esittelenkin teille nyt yhden suosikki hiustenhoitosarjani: Nioxinin.

Kenelle Nioxin on tarkoitettu?

Nioxin sopii kaikille. Ensisijaisesti se on suunniteltu asiakkaille, jotka kärsivät hiusten lähdöstä tai ohentumisesta. Kuitenkin kaikki, jotka tykkäävät tuuheista hiuksista, voivat käyttää Nioxinia.

Mitä Nioxin tekee?

Nioxin tuotteiden teho on kahden vaikutuksen yhdistäminen. Pesu- ja hoitotuotteet puhdistavat ja tasapainottavat hiuspohjaa, jotta uusi hius saisi parhaan mahdollisen kasvuympäristön, sillä terve hius kasvaa vain terveestä hiuspohjasta. Lisäksi ne kiihdyttävät pintaverenkiertoa, jotta ravintoaineet kulkeutuisivat paremmin hiustuppiin.
Lisäksi kaikki tuotteet erottelevat joka ikisen hiuksen toisistaan, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman runsailta.

Miksi hiukset ohenee?

Syitä on monia. Muun muassa perintötekijät, stressi, ruokavalio, terveys, lääkkeet sekä ympäristötekijät voivat olla syypäänä. Käytännössä kaikki, mitä kropassa tapahtuu, vaikuttaa myös hiuksiin.

Miten Nioxin sitten auttaa?

Tuotteet vähentävät katkeilemisesta johtuvaa hiusenlähtöä, saavat hiukset näyttämään tuuheammilta, parantavat hiuksen rakennetta, vahvistavat hiusta rasitusta vastaan ja poistavat hiuspohjasta karvatuppia tukkivaa talia. Näin lupaa Nioxin.

Mitä Nioxin – tuotteita on?

Nioxiniltä löytyy jokaiselle hiustyypille oma systeeminsä, eli shampoo, hoitoaine ja jätettävä hoitotuote. Yksinkertaisen numeroinnin perusteella on helppo valita juuri omalle hiukselle sopiva systeemi, eli Kit-pakkaus. Shampoot, hoitoaineet sekä jätettävät tuotteet on saatavana myös isommissa pulloissa.

Nioxin+Hair+System+Kit+6-1949

Nioxiniltä löytyy myös tehohoitoaine, joka on loistava pitkille, katkeileville hiuksille, sekä heille, jotka kasvattavat hiuksiaan. Tehohoitoainetta kannattaa käyttää noin kerran viikossa ja antaa sen vaikuttaa hiuksissa vähän normaalia hoitoainetta pidempään.

Nioxin+Deep+Repair+Hair+Masque+150ml-1942

Diaboost on jokaista hiusta paksuntava ja erotteleva suihkutettava hoito/muotoilutuote ja minun lemppari tyvikohottaja.

Nioxin+Diaboost+100ml-2299

Nioxiniltä löytyy uutuuksena myös muotoilutuotteet, joita on yhteensä kahdeksan kappaletta. Kaikki niistä tekee hiukset tuuhemmaksi, mutta jättävät ihanan puhtaan ja raikkaan tunteen hiuksiin ja hiuspohjaan.

Lisäksi löytyy erikoistuotteet hiuspohjan hoitoon.

Miten Nioxinia käytetään?

20150410_153302

Valitse itsellesi oikea numero yllä olevan kaavion avulla ja pysy aina siinä samassa.
Pese hiuksesi tuotteilla mahdollisimman usein, mieluinten joka päivä. Muista käyttää kaikkia kolmea tuotetta.
Muita tuotteita voi käyttää vaikka olisi eri shampoo ja hoito.

Minun omakohtainen kokemus

Aloin käyttämään Nioxinia ihan testimielessä. Hiuksia kyllä lähti jonkun verran aina pesun jälkeen, muttei mitenkään huolestuttavasti. Hiukseni olivat karkeat ja värjätyt, joten minun numeroni on kuutonen.

Heti ensimmäisellä pesukerralla ihastuin shampoon raikkaaseen tuoksuun ja viilentävään vaikutukseen. Lisäksi hoitoaine jätti hiukset ihanan sileiksi ja jänteviksi. Kitin lisäksi käytin (ja käytän edelleen) pesun jälkeen Diaboostia. Se on täydellinen tyvikohottaja, koska se saa jokaisen hiuksen näyttämään paksummalta, mutta hiukset tuntuvat siltä, että niissä ei olisi mitään tuotetta. Noin kahden kuukauden (yhden kitin) jälkeen huomasin selvän muutoksen hiuksissani. Niitä ei enää kertynyt viemärin ritilään suihkussa, ja hiusrajoille oli selvästi kasvanut paljon uutta, vahvaa hiusta. Jatkoin käyttöä vielä toisen kitin verran ja tulokset vahvistuivat.

Lopetettuani Nioxinin käytön, hiusten paksuudessa tai tuuheudessa ei tapahtunut mitään negatiivista muutosta. Ainoastaan hoitoaineen muodostama suoja lähti, ja hiuksista tuli vähän heikommat.

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut, Ohuet hiukset, Tuotteet and tagged as ,

5 Comments

 • Mitä Nioxinin tuotteissa oleva hiiva tekee päänahalle? Hiiva kai on yksi hilseen aiheuttajista? Etenkin jos päänahka on herkkä ja ärtynyt mahtaakohan se hiivasieni oikein tuolla tuotteella iskeä siihen?

  • Hei!
   Selvitin asiaa Nioxinin kouluttajalta, joka vastasi näin: “Hiiva koostuu sokeria ravintonaan käytettävissä yksisoluisista sienieliöistä. Hiiva on mm. beetaglukaanin, eli hyvän antiosidantin lähde. Nioxinissa on kosmetiikasta tuttua yeast extractia eli hiivauutetta. Se tekee vain ja ainoastaan iholle ja hiuksille hyvää, koska ae sisältää aminohappoja, proteiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja vitamiineja.
   Nioxinissa se vahvistaa hiusta ja hoitaa hiuspohjaa ja päinvastoin voi estää hilsettä eikä missään nimessä aiheuta sitä.” Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi.

 • Hei Pia!
  Onkohan blogisi vielä aktiivinen…?
  Löysin tänne hakiessani Nioxin-sarjasta kokemuksia. Olen epätietoinen noiden eri tuotteiden kanssa.
  Ostin juuri omille hiuksilleni tarkoitetun Kitin ja tarkoitus olisi hankkia Diaboost ja suihkutettava muotoilutuote. Nyt en muista sen nimeä.
  Eli voiko/saako/pitääkö käyttää kaikkia yhdessä? Jäin miettimään sitä, että pakkauksessa on jo Scalp Treatment ja jos haluaa tyvikohotuksen ja lisäksi tuuheutta myös muualle. Tuleeko liikaa tuotteita vai miten käyttäisin?
  Minulla on ohut suomalainen hiuslaatu ja nyt iän myötä vielä ohentunut. Taivutukset, tilaukset jne eivät kestä. Hiukset ovat niin silkkiset ja liukkaat. Malli on lyhyt polkka.
  Kiitos vastauksestasi etukäteen!

  • Moi Tiina!
   Kaikki Nioxin-sarjan tuotteet toimivat todella hyvin yhdessä ja niitä voi ehdottomasti käyttää samaan aikaan! Etenkin kaikkia pakkauksesta löytyviä tuotteita suosittelen käyttämään samanaikaisesti, sillä ne ovat tehokkaimpia yhdessä. Pakkauksen Scalp Treatment vaahdon/suihkeen tarkoitus on stimuloida ja virkistää hiuspohjaa ja se on enemmänkin hoito- kuin muotoilutuote. Diaboost taas on hiuksia paksuntava muotoilutuote. Tyven lisäksi Diaboost toimii mainiosti myös käsien kautta latvaan levitettynä. Kaikki Nioxin-tuotteet tuntuvat hiuksissa todella luonnollisilta joten niitä ei varmasti saa käytettyä “liikaa”. Toivottavasti saat apua Nioxin-tuotteista. Oman kokemukseni ja kuulemani mukaan ne vahvistavat huomattavasti hiuslaatua ja tekevät käsittelystä helpompaa.
   Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi ja jos jokin vielä askarruttaa, kysele ihmeessä lisää! 🙂
   -Pia

 • Korjaus: eli taivutukset ja föönaukset eivät kestä kuin hetken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.