desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Testissä Lasentan geelilakat

Testissä Lasentan geelilakat

Minä olen aina ollut kauhea kynsilakkafriikki! Kynteni ovat olleet yli tunnin ilman mitään lakkakerrosta viimeksi varmaankin joskus 12-vuotiaana. Peruskokoelmaani kuuluu noin kolmekymmentä eri sävyistä kynsilakkaa jotka ovat ahkerassa käytössä. Siksi olinkin superilahtunut päästessäni kokeilemaan Lasentan geelilakkoja. Lakat kovetetaan kynsiin UV- tai LED-valon avulla ja lakkojen luvataan pysyvän siistinä jopa seitsemän päivää.

Geelilakkojen ero tavallisiin verrattuna on niiden pysyvyys. Geelilakat eivät juurikaan kulu, vaan lähtevät kerralla pois kun niin haluat. Normaaleissa lakoissa se onkin kamalan ärsyttävää, kun muuten siisteissä kynsissä päät ovat jo hetken päästä valkoiset.

 

 

Lakkoja löytyy useita eri värisiä ja niitä myydään sekä yksittäin, kolmen värillisen lakan pakkauksissa tai yhden värilakan ja päällyslakan pakkauksissa. Minä kokeilin ihanaa pinkkiä värilakkaa ja kirkasta päällyslakkaa. Päällyslakka tekee kynteen upean kiiltävän ja sileän pinnan ja parantaa lakan kestävyyttä.

Geelilakkoja käytetään melkein kuin mitä tahansa muitakin kynsilakkoja. Ensin kynnet puhdistetaan vanhasta lakasta ja muusta liasta, mielellään asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella. Kynsinauhoja kannattaa kevyesti työntää puutikulla ja kynnen pintaa hieman karhentaa viilan avulla.

Seuraavaksi levitetään värilakkaa. Lakkaa kannattaa laittaa läpikuultava, ohuehko kerros sillä muuten se voi valua kynnen reunaan jolloin lopputulos ei ole yhtä siisti tai kestävä. Tässä vaiheessa lakkaa kovetetaan 30 sekuntia lampun alla. Värilakkaa levitetään toinenkin kerros jotta siitä tulee tasainen ja peittävä. Toisella kerralla lakkaa kovetetaan 60 sekuntia. Vielä viimeistelyksi levitetään ohuelti päällyslakkaa ja pidetään sitäkin lampun alla 60 sekuntia. Kynnet ovat valmiit!

Lakan kovettamiseen tarkoitettu Lasentan kynsiuuni oli aivan loistava!! Se on pikkuruinen ja saa virtansa mikroUSB:n kautta, eli voit puhelimen laturilla käyttää sitä missä vain ja ottaa sen helposti myös matkoille mukaan. Valo syttyy painamalla laitetta päältä, ja se sammuu automaattisesti minuutin kuluttua, joka helpottaa paljon.

 

 

Lakat pysyivät kauniina minun kynsissäni viisi päivää, jonka jälkeen niistä kynsistä joissa oli liikaa lakkaa alkoi lohkeilla paloja. Poistin lakat kokonaan vasta viikon kuluttua laittamisesta. Lakkojen poisto kävi todella helposti, kun tein tikulla alun kynnen reunaan ja vedin siitä. Lakka lähti isona lastuna kokonaan kerralla pois.

Suosittelen!

Sain testiin myös paketin tekokynsiä, joita en kyllä useinkaan käytä. Tekokynsillä saa helposti näyttävyyttä esimerkiksi juhliin! Erityismaininnan saa kynsien maltillinen pituus, jonka ansiosta ne näyttävän kivan luonnollisilta eikä niiden kanssa ole hankalaa toimia. Tykkäsin myös kynsien pirteästä väristä! 🙂

 

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.