desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Uutta ja kivaa!

Uutta ja kivaa!

 

Viime päivinä on ollut aivan mahtava sää, pitkästä aikaa on taas aurinkoista ja valoisaa. Kevät on selvästi tulossa. Näin ihana ja pirteä sää saa inspiroitumaan. Tekisi mieli uudistaa kotia sekä omaa tyyliään. Keväällä monet innostuvat kokeilemaan uusia asioita hiuksissaan, ja useimmat kaipaavat vaaleutta ja väriä. Kokosin tähän postaukseen inspiroivimmat palaset kevään hiusmuodista sekä ihanat hiustuotteet tyylien saavuttamiseksi.

Tämän kevään tyylikkäin kampaus on tuuhea, pehmeä ja luonnollinen. Vaaleat hiukset saavat hohtaa kultaisina ja muutenkin muodikkaimmat hiusvärit ovat luonnollisia. Luonnollisuus vaivattomuus ja terveys ovat avainsanoja.

Kiharat saa olla kiharia ja pörröisiä ja luonnonkiharat ovat pop. Kiharoiden korostamiseen löytyy paljon erilaisia tuotteita, kuten voiteita, vaahtoja, geelejä ja suihkeita. Luonnonkiharamaisen lookin saavuttamiseen sopii hyvin esimerkiksi Keunen Curl Boost spray, joka jättää kiharoista ihanan pehmeät ja kimmoisat.

 

 

Tuuheutta ja pehmeyttä hiuksiisi saat ennen föönausta käytettävillä tuotteilla. Huomasin ilokseni, että nettikauppaan on tullut runsaasti Keunen tuotteita. Sarjasta löytyy Absolute Volume – muotovaahto, joka antaa upeaa tuuheutta sekä hoitaa hiuksia. Toinen suosikkikomboni tuuheiden hiusten saavuttamiseksi on tyvisuihke, kuten Cutrinin uusi Root Lifting spray mousse ja latvoihin pehmentävä EIMI:n Perfect Me 

Hiusdonitsit ovat myös palanneet muotiin! Korista niillä nutturaa, tee pirteä ponnari tai laita kosteat hiukset yöksi nutturalle niin saat tuuheat, loivat kiharat. Pehmeä hiusdonitsi ei paina eikä kuluta hiuksia.

Luonnollisten värien saavuttamiseksi ei tarvita voimakkaita värjäyksiä , vaan hiusten sävytykseen riittää hyvinkin hoitavat tuotteet. Color Mask sekä Reflections – sarjojen sävyttävillä hoitoaineilla saa kiiltoa ja vivahdetta hiuksiin. Vaaleita värejä voi korostaa helposti silver shampoilla sekä hoitoaineilla.

 

Tästä inspiroituneena lähdenkin heti ostamaan söpön hiusdonitsin. Ihanaa kevään odotusta!

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.