desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Hajusteettomat tuotteet

Hajusteettomat tuotteet

qualita-04

Monet ihmiset ovat herkistyneitä hajusteille. Siksi on ihanaa, että nykyään löytyy monia hyviä tuotesarjoja, joihin ei ole lisätty tuoksuaineita.

Useat valitsevat hajusteettomia tuotteita myös siksi, ettei useat tuoksut sekoitu keskenäään. Tykkään itse käyttää esimerkiksi hajusteetonta hiuslakkaa, ettei se peitä hajuveteni tuoksua. Valinnanvaraa tuoksuttomista tuotteista löytyy runsaasti.

Nettikaupan hajusteettomat tuotesarjat ja niiden parhaat tuotteet:

No Nothing

Nätit purkit, joihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä – kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja parabeenittomia.

Violetit tuotteet antavat volyymiä, siniset kosteuttavat, vihreät korjaavat ja vaaleanpunaiset suojaavat väriäsi. Sarjasta löytyy myös muotoilutuotteita.

Kosteuttava hoitosuihke on tämän sarjan paras tuote. Se poistaa sähköisyttä ja auttaa takkujen selvittämisessä. Sopii mainiosti myös lapsille!

No+Nothing+Moisture+Hoitosuihke+250ml-1981

Quattro

Sarjasta löytyy vain yksi tuote, hiuslakka jättipullossa. Tämä lakka on ehdottomasti liikkeemme suosituin ja yksi minunkin lemppareista. Lakassa on vahva pito, mutta se ei jätä hiuksia liian koviksi. Mikä parasta, se ei käy henkeen!

KC+Quattro+Hairspray+750ml-2969

Biosystem

Minulle vähän vieraampi sarja, hiusten ja hiuspohjan hoitoon. Sarjasta löytyy omat tuotteensa kuivasta hiuspohjasta rasvoittuvaan.

3 Shampoo on kaikille hiustyypeille sopiva mieto ja tasapainottava shampoo. Sopii ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä herkkäihoisille.

  KC+Biosystem+3+Shampoo+200ml-171

Sensitive

Cutrinin hajusteeton sarja, josta löytyy laaja valikoima pesu-, hoito- ja muotoilutuotteita.

Oma suosikkini on kuivashampoo, joka raikastaa hiukset ja antaa tuuheutta, mutta ei jää päivän ajaksi tuoksumaan häiritsevästi. Ei myöskään yskitä minua käytettäessä, kuten monet muut.

Cutrin+Sensitive+Dry+Shampoo+200ml-3399

Dermasyd

Tästä hajusteettomasta Simin sarjasta löytyy myös laajasti erilaisia muotoilutuotteita sekä pesutuotteita. Kaikki Dermasydin muotoilutuotteet ovat loistavia, mutta etenkin sarjan tyvikohottaja! Se kohottaa ja tuuheuttaa hiuksia ja antaa hyvän tuen eikä jätä tahmaista tunnetta.

    DS+Root+Boost+Spray+200ml-1509

System 4

Myöskin hoitosarja hiuspohjan ongelmille. Sarjasta löytyy 4 erilaista shampoota eri tyyppiselle hiuspohjalle, sekä muutama hoitoaine. Kosteuttava ja rauhoittava Shampoo 2 on ehdottovasti pakkaskauden suosikki!

Paras tuote on monikäyttöinen Oil cure, joka toimii hiusnaamiona, pikahoitoaineena tai koko vartalon kosteuttajana. Kuorii kevysti ja kosteuttaa. Jättää ihon ja hiukset hoidetun tuntuiseksi.

System4+Oil+Cure+215ml-354

 

Kaikki nämä tuoksuttomat sarjat ovat muuten myös suomalaisia!

 

P.S. Sain myös vinkkinä, että Goldwellin hellävaraisella ja tuoksuttomalla Sensitive Foam shampoolla tukanpesu on lapsienkin mieleen shampoon vaahtomaisen koostumuksen vuoksi. Sopii kuulemma myös erinomaisesti säärikarvojen ajeluun ja jättää ihanan raikkaan tuoksun iholle ja hiuksiin!

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut, Tuotteet and tagged as

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.