desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Ihanat letit!

Ihanat letit!

 

Minun päivääni piristää aina, jos asiakkaat pyytävät lettikampauksia. Kaikenlaisia lettejä on aivan ihana tehdä, ja erilaisia lettien variaatioita on loputon määrä. Letit ovat myös aina muodissa!

Leteillä saa myös piristettyä omaa arki- tai jopa juhlatyyliä. Letit ovat pitäviä joten ne pysyvät nättinä kovemmassakin menossa. Niiden tekemiseen tarvitaan vain kampa, ponnari tai pinnejä ja kevyttä hiuslakkaa. Muhkeutta ja pitävyyttä varsinkin hentoihin, liukkaisiin hiuksiin saa ripottelemalla hiuspuuteria tyveen ja pituuksiin ennen letitystä.

Jos sormet tuntuvat menevän solmuun letittäessä, helpointa on kokeilla niitä ensin toisen tukkaan.

Ranskanletti

Aloita päälaelta. Ota kolmion mallinen osio ja jaa se kolmeen osaan. Laita aina reunimmainen osio (vuorotellen vasemmalta ja oikealta) keskimmäisen yli ja ota siihen aina pieni suortuva hiuksia mukaan reunoilta. Letitä näin niskaan asti ja loppuhiukset normaalisti. Voit myös tehdä ranskalaisen letin takaraivolle saakka ja pistää lopun ponnarille niin saat hauskan arkikampauksen.

french-braid

Hollantilainen letti

Tehdään aivan kuin ranskanletti, mutta reunimmainen osio laitetaan aina keskimmäisen ali. Lopputulos on näyttävämpi ja muhkeampi.

Hair-Romance-Dutch-side-braid-hairstyle

Puolikas ranskanletti

Tosi kiva esimerkiksi otsatukkaan tehtynä tai takaraivolla korvalta korvalle. Tehdään ranskanletin tavoin, mutta hiuksia lisätään vain letin yläpuolelta, kun on sen puolen hiusten vuoro mennä keskiosion yli tai ali. Löysytä valmista lettiä vetämällä varovaisesti lenkkejä, niin saat ihanan pitsiletin.

a651abffe5b44a4438c0ee09e6a19b61

Vesiputousletti

Tehdään ranskanletin tavalla, sivusuunnassa. Niin, että yläpuolelta lisätään normaalisti hiuksia osioon, mutta alapuolen ollessa vuorossa vanha osio aina pudotetaan pois ja otetaan tilalle kokonaan uusi osio letin alta. Tosi kiva letti piristämään vaikka kiharakampausta.

hqdefault

Koriletti

Monimutkaisen näköinen, mutta hyvin yksinkertainen. Varsinkin juhlakampauksissa hauska ja näyttävä. Ota yksi osio, esimerkiksi hiusrajalta, ja vie se taaksepäin vuorotellen yli ja ali pienien osioiden. Laita lopuksi häntä kiinni klipsillä tai pinnillä. Ota ensimmäisen osion alta uusi, samankokoinen ja vie se äskeisten pienien osioiden yli ja ali, mutta eri vuoroin kun ensimmäisellä kerralla. Jatka tätä kunnes letti on haluamasi kokoinen ja kiinnitä se pinneillä.

Basket-Weave-Braid

Elsa-letti

Minun tämän hetken lempilettini on kalanruotoletti, varsinkin ranskanlettimäinen versio, jossa letti alkaa jo päälaelta. Eli Elsa-letti, niin kuin monet Frozenia fanittavat tytöt pyytävät. Ota päälaelta isohko osio ja jaa se kahtia. Ota vuorotellen pieni suiro hiuksia puolelta toiselle, ja lisää aina mukaan siltä puolelta lisää hiusta. Jatka niskaan saakka ja tee lopputukkaan normaali kalanruotoletti laittamalla hiussuiroja puolelta toiselle. Kun letti on valmis, kiinnitä se ponnarilla ja löysytä lettiä muhkeammaksi varovaisesti vetämällä sitä reunoilta.

hqdefault (1)

 

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut, Kampaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.