desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Joululahjoja!

Joululahjoja!

 

Alkaa olla taas se aika vuodesta kun joulujärjestelyt on viimeisiä lahjoja vaille valmiit. Hiustuotteet ovat mainio lahja, koska niille on aina varmasti käyttöä, ja ne ilahduttavat kaikkia. Valmiita joulupakkauksia löytyy runsaasti eri merkeiltä, ja ne ovat usein paljon yksittäisiä tuotteita edullisempia.

Tässä on minun suosikkini tämän vuoden joulupakkauksista:

Bonacure Roseoil

BC+Oil+Miracle+Rose+Oil+Lahjapakkaus-3905

Pakkauksessa on shampoo ja öljy. Ihanat ruusun tuoksuiset tuotteet hellivät hiuksia ja hiuspohjaa.

Nak

Nakilta löytyy lahjapakkauksia erityyppisille hiuksille. Hinta on erittäin kohdillaan ja tuotteet on laadukkaita. Itse ottaisin tuuheuttavan paketin, jossa on shampoo sekä hoitoaine, jotka antavat kiiltoa, volyymiä, kosteutta sekä suojaavat hiusväriä.

Magnetic lash kuituripsiväri

magnetic-lash

Kuituripsivärillä saa ripsistä superpitkät ja tuuheat! Sopii kaikille, hyvä lahjaidea esimerkiksi hänelle, joka yrittää luopua ripsienpidennyksistä.

SP Luxe Oil

Viime vuoden suosikkini uudessa paketissa! Pakkauksessa on shampoo, hoitoaine ja hiusöljy, jotka käyvät kaikille hiuksille. Upean tuoksuiset tuotteet tekevät hiuksista pehmeät, ilmavat ja kiiltävät.

EIMI

Wella+EIMI+Lahjapakkaus+Lyhyille+hiuksille-3902

EIMIn muotoilutuotteita on kahta erilaista, hennolle hiukselle sopivaa lahjapakettia. Lyhyille hiuksille tarkoitetussa pakkauksessa on Root shoot – tyvikohottaja sekä supervahva hiuslakka. Pitkien hiusten pakettiin kuuluu Sugar lift – suihke ja vahva lakka.

 

Lahjakortti

Jos ideat on aivan lopussa, lahjakortti pelastaa aina. Lahjan saaja voi valita itse haluamansa tuotteet. Nyt nettikaupassa on kaikki lahjakortit alennuksessa!

 

Ihanaa joulunodotusta!

-Pia

 

Posted in Kaikki julkaisut, Lahjavinkit, Tuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.