desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Kaikki julkaisut // Messuilua!

Messuilua!

SAM_1035SAM_1033

Joka vuosi järjestetään Helsingissä Hair & Beauty messut, jossa alan ammattilaiset pääsevät tutustumaan uutuuksiin, saamaan inspiraatiota näytöksistä sekä osallistumaan hiuskilpailuihin. Minäkin kävin kiertelemässä messuilla uusien ideoiden toivossa. Mukaan tarttui kukkakuvioiset legginssit ja hiusideoita.
Tänä vuonna messut olivat pienehköt, mutta sitäkin mielenkiintoisemmat. Kauden trendit olivat vahvasti esillä: pastellivärejä, kukkakuoseja ja keväisiä materiaaleja. Uutuustuotteissa oli selvästi ajateltu myös arjen helpottamista.

SAM_1028SAM_1013SAM_1022

Mieleen painuvimmat asiat messuilla:

Tyviväripuuteri eli meikki, joka peittää tyvikasvun 100% seuraavaan pesuun asti. Sävyjä on kaikille hiusväreille ja tuote on helppo levittää eikä tarvitse murehtia tyvikasvusta. Mahtava tuote, jos kampaajalla käynti vähän unohtuu ja jos oman värin ero värjättyyn on suuri, niin kuin minulla.

Verkkokaupasta löytyy hiusväripuikko, jolla saa myös peitettyä hetkessä tyvikasvun!

Hiuspannat, joilla saa helposti ja nopeasti laitettua hiukset erilaisille kampauksille. Pannat ovat koristeellisia ja mukavia päässä.

SAM_1002

Uusi Tangle Teezer föönausharja, jossa on yhdistettynä Tangle Teezer harjan selvittävyys ja lapioharjan muoto ja varsi. Tuloksena on harja joka nopeuttaa hiusten kuivumista ja selvittää takut sekä on helppo hallita kädessä.

(Harja ei ole vielä saatavana nettikaupasta, mutta normaalit Tangle Teezerit ovat nyt alennuksessa!)

SAM_1009SAM_1007

Hiusnäytöksissä näkyi paljon myös kauden hiusmuotia. Oli paljon yhdistelmiä kylmistä ja lämpimistä sävyistä ja pastellit pitävät edelleenkin vahvasti paikkansa. Muuten muodissa näyttäisi taas olevan kaikki linjakkaista lobeista tuuheisiin kiharapilviin. Yhdistävänä tekijänä kaikissa hiuksissa on tekstuuri: pinnat ovat joko kiiltävän sileitä tai pörröisiä ja rouheita. Miehillä on muodissa edelleenkin “ananakset”, eli päälliosa on selvästi sivuja pidempi. Myös parrat ovat palanneet muotiin!

SAM_1032

P.S. Seuraavaksi on tulossa kampauspostaus. Onko sinulla ajatuksissasi joku tietyn lainen kampaus, johon haluaisit vinkkejä toteutukseen?

-Pia

Posted in Kaikki julkaisut and tagged as ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.