desi wap cute blonde teen toys masturbation show.
cuckhold milf fucked in hotel room by her black bull sissy hu. titshits
Home // Hiustrendit // Unicorn Hair

Unicorn Hair

 

Näin keväisin kaikki hennot pastellisävyt ovat aivan mielettömän houkuttelevia. Tänä keväänä ja kesänä niitä saa onneksi sotkea hiuksiin yllin kyllin, sillä kesän trendikkäin hiusväri on UNICORN HAIR! Unicorn, eli yksisarvinen, tarkoittaa värityylinä hentojen pastellivärien söpöä sekamelskaa.

 

 

Saat toteutettua unicorn – värjäyksen helposti myös itse kotona. Mitä vaaleampi ja kirkkaampi pohjavärisi on, sitä kauniimpi ja näyttävämpi lopputuloksesta tulee. Voit tarvittaessa vaalentaa hiuksiasi ensin vaalennusjauheella.

 

 

Tarvitset värjäystä varten kulhoja, käsineitä, harvan kamman sekä mieluisia värejä. Jotta väreistä saadaan pastellisia, niitä on yleensä laimennettava. Laimennokseen suosittelen siihen tarkoitettua laveerausväriä, mutta myös normaali hoitoaine sopii. Lisää laveerausvärin sekaan kulhossa suoraväriä tippa kerrallaan, kunnes seos on sopivan näköistä. Levitä värit reilun kokoisiin osioihin, jotta ne erottuvat riittävästi.

 

 

Valitse haluamasi suoravärit. Voit yhdistellä lukemattomasti eri sävyjä, mutta muutamasta on helpoin aloittaa. Esimerkiksi Manic Panic – sarjasta löytyy paljon ihania ja tyyliin sopivia sävyjä, kuten pinkkiäturkoosia sekä violettia. Manic Panic – sarjassa on myös oma laveeraajansa sävyille, Pastel-Izer.

 

 

Nettikaupasta löytyy myös upouusi suoravärisarja Color Mask Art, joka odottaa vielä minun testiin pääsyä. Sarjassa on useita ihania, keväisiä sävyjä. Rose Quartz sekä Peach Quartz ovat ihanan pastellisia sävyjä sellaisenaan ja Crystal Clear – laveeraajalla saa laimennettua muitakin sävyjä hennommiksi.

 

 

Aremmat voivat kokeilla alkuun unicorn – värjäystä jo ensimmäisessä pesussa lähtevillä suihkeilla. Instant Blush – suihkeet antavat ihanan värin vaaleisiin hiuksiin mutta lähtevät nopeasti pois.

 

Värikästä kevättä!

-Pia

Posted in Hiustrendit, Hiusvärit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.